Η μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Αρχοντίας Αλεξίου με το τέλειο Magic Touch από τα Medi Cosmetic!

H στήλη της… μεταμόρφωσης στο Πρω1νό, είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες μας. Κάθε εβδομάδα, όπως πια γνωρίζετε, μια τηλεθεάτρια απευθύνεται στη Φαίη μας και την ομάδα της, θέλοντας να αλλάξει στυλ, εμφάνιση και διάθεση.

Σήμερα στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η Αρχοντία Αλεξίου, η οποία χάρηκε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί όλους και να δηλώνει πως πια είναι γεμάτη όρεξη και ανυπομονησία να ζήσει όλες τις επόμενες

στιγμές που θα έρθουν.

Πολύτιμος σύμμαχός της σε αυτή την ανανέωση ήταν φυσικά τα Medi Cosmetic και η φανταστική θεραπεία με τα μαγικά γάντια που ονομάζεται Magic Touch. Τι είναι όμως αυτή; Ας τη δούμε αναλυτικά.

Πρόκειται για την νέα θεραπεία προσώπου που επιλέγουν οι μεγαλύτεροι celebrities παγκοσμίως, ειδικά όταν έχουν να πραγματοποιήσουν κάποια σημαντική εμφάνιση -κάποιο event, κάποια πρεμιέρα, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Όσκαρ κ.α. και βασίζεται στη χρήση ειδικών γαντιών, τα οποία μόλις βραχούν με νερό, προκαλούν εντυπωσιακές συσπάσεις στο πρόσωπο, οι οποίες μάλιστα φαίνονται πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να γυμνάζεται όλο το μυϊκό σύστημα του προσώπου!

Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε: Άμεση τόνωση και σύσφιξη του προσώπου, διόρθωση της υφής και της όψης του δέρματος, καθώς και του οβάλ του προσώπου. Αναλυτικά, τα ενεργειακά κύματα ξυπνούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να “γεμίζει” το πρόσωπο από μέσα προς τα έξω!

Η νέα θεραπεία Magic Touch απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, που επιθυμούν να σβήσουν αρκετά χρόνια από το πρόσωπό τους, να δείχνουν φρέσκοι και ξεκούραστοι, χωρίς όμως να έχουν το παγωμένο βλέμμα των επεμβατικών θεραπειών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη μεταμόρφωση από το Πρω1νό και ακούστε όλα όσα είπε η τηλεθεάτρια Αρχοντία Αλεξίου αλλά και Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Medi Cosmetic:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σύνταγμα: Ερμού 14, Αθήνα, τηλ. 210 3232722

Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 1, τηλ. 210 6232400

Γλυφάδα: Αγγέλου Μεταξά 24, τηλ. 210 9680101

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 27, 7ηλ. 2310 222123

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κάντε κλικ στο: medicosmetic.gr

Μια ματιά ακόμα: Η μεταμόρφωση της Βαρβάρας Χαλαμαδιάρη στο Πρω1νό μας εντυπωσίασε!

Keywords
Τυχαία Θέματα