Η Μέγκι Ντρίο είναι σε σχέση: Όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της!

Η Μέγκι Ντρίο έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση.

Η Μέγκι Ντρίο έκανε γνωστό πως ο άντρας που της “έκλεψε” την καρδιά ακούει στο όνομα Γιάννης, είναι 30 ετών και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.

“Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη. Δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου το αντικείμενο. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί είχα χωρίσει και με είχαν κερατώσει.

Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι μακριά και για τους δυο. Εγώ είμαι 27 και αυτός 30. Οπότε και οι δυο θέλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

“Δέχτηκα πρόταση για το Survivor. Θα ήμουν η αντικαταστάτρια της Κάτιας Ταραμπανκό”

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα