Η Μαρία Ναυπλιώτου ακολουθεί το Νο 1 trend της καραντίνας και κόβει τις αφέλειες μόνη στο σπίτι!

Οι celebrities κόβουν και βάφουν μόνες τα μαλλιά τους τώρα που μένουν σπίτι. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε δει απίθανα looks. Η Kaia Gerber δημιούργησε highlights, η Elle Fanning έβαψε τα μαλλιά της ροζ ενώ η Camila Cabello ζήτησε από τη μητέρα της να της κόψει τις αφέλειες.

Οι Ελληνίδες celebrities με τη σειρά τους ζήτησαν από τους συζύγους-συντρόφους να τις βοηθήσουν με τη ρίζα ενώ υπήρξαν και οι πιο τολμηρές που αποφάσισαν να κόψουν μόνες τα μαλλιά τους. Όπως για παράδειγμα

η Μαρία Ναυπλιώτου. Οι αφέλειες της μάκρυναν κι επειδή δεν γνωρίζει πότε θα καταφέρει να βρεθεί με τον κομμωτή της αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. 

Το αποκάλυψε η ίδια ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας: “Μετά από άνιση μάχη με τα ψαλίδια και τις αφέλειες κατάφερα αυτό. Νομίζετε ότι τα κατάφερα? Τα φαινόμενα απατούν”. Και στη συνέχεια ζήτησε από τις followers να μείνουν μακριά από τα ψαλίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις 22 Απρ, 2020 στις 2:09 πμ PDT

Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνονται ολόισιες αλλά είναι παράτολμο ούτως ή άλλως. Ειδικά οι αφέλειες είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που μόνο οι κομμωτές μπορούν να χειριστούν σωστά.

Σίγουρα όλες σας θα έχετε κάποια ψυχικά τραύματα από τις μανούλες σας οι οποίες έπαιρναν το ψαλίδι και σας κούρευαν με αποτέλεσμα, αν και μικρές ακόμα, να μην θέλατε να βγείτε από το σπίτι.

Εμείς όμως έχουμε να πούμε πως η ηθοποιός όπως και να’ χει είναι σκέτη κούκλα. Ακόμη και με αφέλειες που δεν είναι άψογες.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί οι celebrities βάφουν τα μαλλιά τους μπλε

Η Camila Cabello έκοψε τις αφέλειες της και χρέη κομμωτή ανέλαβε η μητέρα της -Δείτε το αποτέλεσμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα