Η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογείται: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου τότε»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή DOT η Μαρία Εκμεκτσίογλου!

Η ίδια μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στο αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, στην Κωνσταντινούπολη.

«Υπήρχαν πολλά στερεότυπα και ταμπού. Μεγαλώσαμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, πατριαρχική. Στην Κωνσταντινούπολη τότε, όταν πηγαίναμε να χορέψουμε, τα κλαμπ άνοιγαν στις 12 το μεσημέρι κι έκλειναν στις 4 το απόγευμα», τόνισε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «στις 4 το απόγευμα έπρεπε να ήμασταν σπίτι μας. Έτσι και γυρίζαμε σπίτι στις 7 τρώγαμε ξύλο. Μεγαλώσαμε με μπαμπάδες πολύ αυστηρούς. Εγώ δεν θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα και δεν μιλάω για μια περίοδο πριν από πολλά χρόνια, είμαι 50 χρονών όχι 70. Πολύ αυστηρό περιβάλλον».

Τέλος, η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογήθηκε πως «δεν είναι μόνο που σε παρακολουθεί ο μπαμπάς σου, υπάρχει το σόι, οι θείοι σου, ο νονός σου. Σε είδε ο θείος σε βόλτα να περπατάς χέρι χέρι με άντρα, μαύρη το βράδυ από το ξύλο. Το έχω ζήσει αυτό. Ο θείος μου ο Ευριπίδης με είδε να κρατιέμαι χέρι χέρι με αγόρι στα Πριγκιποννήσια, έφαγα το ξύλο της χρονιάς μετά».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Αντελίνα Βαρθακούρη για την Μενεγάκη: «Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη ούτε σε μένα»

Πόπη Τσαπανίδου: «Μαλώνω στον αέρα της εκπομπής και με παίρνουν από τη διοίκηση του καναλιού»

Η Μέγκι Ντρίο ξεσπά: «Αν είχα πάει στα μπουζούκια και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites»

Keywords
Τυχαία Θέματα