Η makeup influencer, Desi Perkins, βγαίνει με γυμνή επιδερμίδα στο Instagram & στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Με σχεδόν 3.5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και πάνω από 4 εκατομμύρια followers στο Instagram, η επαγγελματίας makeup artist Desi Perkins είναι αναμφίβολα μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην κοινότητα των makeup addicts.

Όμως το τελευταίο διάστημα η στάση της απέναντι στο μακιγιάζ και την ομορφιά, γενικότερα, έχει αλλάξει και ο λόγος είναι ο πιο σοβαρός που θα μπορούσε να έχει: η Desi έγινε μαμά και, εκ των πραγμάτων, ζει μια διαφορετική καθημερινότητα με τον 9 μηνών γιό της, με διαφορετικές προτεραιότητες στις οποίες το καθημερινό μακιγιάζ σίγουρα δεν έχει πλέον την ίδια θέση με πριν.

“Πιστεύω ότι αυτό που κάνει όμορφο έναν άνθρωπο είναι η ενέργειά του. Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό δεν έχει καθόλου να κάνει με τον εξωτερική σου εμφάνιση – έχει να κάνει με το ποιός είσαι ως άνθρωπος”, είπε σε συνέντευξή της η influencer, προσθέτοντας πως αυτό είναι που θέλει να περάσει και στον γιο της από πολύ νωρίς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D E S I • P E R K I N S (@desiperkins)

Πλέον, η Perkins θέλει να εμπνέει και να παροτρύνει τους followers της να αγαπούν και να αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους: “Θέλω οι άνθρωποι να νιώθουν πολύ άνετοι με την φυσική τους επιδερμίδα. Ξέρω από πρώτο χέρι πως κάποιες φορές αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, συμβαίνει και σε μένα”, είπε.

Παρότι εξακολουθεί να λατρεύει το μακιγιάζ, η Perkins τονίζει πως πλέον αυτό που την ενδιαφέρει είναι η αληθινή εικόνα: “Δείχνω τον εαυτό μου στα stories όπως είμαι, όχι πάντα περιποιημένη και μακιγιαρισμένη- τις περισσότερες φορές, μάλιστα, δεν είμαι- και ο κόσμος μου λέει ότι αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους, να βγαίνω χωρίς μακιγιάζ και να είμαι άνετη με αυτή την εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα μια skincare σειρά αντί για μια σειρά μακιγιάζ- γιατί έχει σημασία να φροντίζεις τον εαυτό σου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D E S I • P E R K I N S (@desiperkins)

Όσο για το αγαπημένο της trend αυτή τη στιγμή στο μακιγιάζ, είναι η επιστροφή του blush που βλέπουμε έντονα στα social media: “Είναι τόσο φρέσκο και χαριτωμένο”, είπε η Perkins αποκαλύπτοντας ότι το αγαπημένο της blush είναι το Liquid Blush από NARS, αλλά και πως ακόμα και αν τύχει να μην έχει ρουζ κοντά της… αξιοποιεί το κραγιόν της: “Αφού φορέσω το κραγιόν μου, απλώνω ελάχιστη ποσότητα από αυτό στα ζυγωματικά μου και έτσι έχω ένα όμορφο, μονοχρωματικό αποτέλεσμα”, είπε η influencer.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Βρήκαμε τα καλύτερα Powder Foundations για το καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα πιο hot trends στο μανικιούρ σύμφωνα με τον nail artist της Kylie Jenner!

Η Molly Sims μίλησε για το beauty tip που δεν θα ξαναδοκιμάσει ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα