Η λύση για να πάψετε να κοκκινίζετε

Υπάρχει μία ιδιαίτερη περίπτωση χρόνιου δερματικού νοσήματος που εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες με ανοιχτό χρώμα δέρματος και συνήθως εκδηλώνεται μετά την ηλικία των 30. Πρόκειται για τη ροδόχρους νόσο.

Τα συμπτώματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ και ανάλογα με το επίπεδο της νόσου ποικίλλουν από έντονο κοκκίνισμα σε μόνιμη ερυθρότητα με ευρυαγγείες γύρω από τη μύτη και τις παρειές, αλλά και από σπυράκια με ερυθρότητα έως υπερπλασία σμηγματογόνων αδένων, πάχυνση και παραμόρφωση του προσώπου.

Ένας στους δέκα ανθρώπους στη Βόρεια

Ευρώπη επηρεάζεται από τη Ροδόχρου Νόσο. Ο αριθμός των γυναικών που εμφανίζουν συμπτώματα είναι διπλάσιος από εκείνον των αντρών, οι οποίοι όμως τα παρουσιάζουν σε πιο έντονο βαθμό.

Η ροδόχρους νόσος οφείλεται κατά 81% από την έκθεση στον ήλιο, 79% από συναισθηματικό stress, 75% από υψηλή θερμοκρασία, 57% από τον αέρα, 56% λόγω έντονης άσκησης, 52% από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και 51% από τα ζεστά μπάνια.

Όπως καταλαβαίνετε η ανάγκη για εξειδικευμένη περιποίηση όταν η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από τη συγκεκριμένη νόσο γίνεται πιο επιτακτική. Καθώς επίσης και η ανάγκη για τη χρήση προϊόντων που μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και δραστικά τα συμπτώματα της.

Κι εδώ ακριβώς έρχετεια η Frezyderm η οποία μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες δημιουργώντας τη σειρά Sensitive Red Skin.

Η σειρά απότελείται από τις Sensitive Red Skin Facial Cream και Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream. Τα προϊόντα της σειράς είναι υποαλλεργικά, χωρίς συντηρητικά και χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου νόσου σύμφωνα με επισκόπηση της National Rosacea Society.

Ας δούμε όμως το καθένα ξεχωριστά:

Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream: Πρόκειται για μία φόρμουλα κατάλληλη για το δυσανεκτικό και με ερυθρότητα δέρμα. Την απλώνετε καθημερινά, πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream: Μια επικαλυπτική αντηλιακή κρέμα για το μη ανεκτικό, με ερυθρότητα δέρμα Καθημερινά, πρωί σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Και οι δύο φόρμουλες ενισχύουν το δερματικό φραγμό, προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και αντιγηραντική φροντίδα χάρη στην αντιοξειδωτική τους δράση.

Διαβάστε ακόμη:

H Ariana Grande το τερμάτισε με την πιο extreme αλογοουρά που έχετε δει ποτέ

Τα beauty looks της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο που θα σας αφήσουν άφωνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα