Η Λάουρα Νάργες έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν και έγινε αγνώριστη!

Ενόψει του χειμώνα αλλά και μετά την καραντίνα, οι celebrities έκαναν δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις super stars του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα η Camila Cabello που έκοψε για πρώτη φορά τα μαλλιά της, αλλά και στις Ελληνίδες.

Τελευταία στη σειρά είναι η Λάουρα Νάργες. Αν και την έχουμε συνδυάσει με τα κατάξανθα μαλλιά, τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να αποκτήσει μια φυσική, καστανή βάση με αρκετά highlights.

Ένα

look που της ταιριάζει πολύ. Και λίγο πριν έρθει ο χειμώνας και οι γιορτές έκανε μία ακόμη αλλαγή αυτή τη φορά μεγάλη και εντυπωσιακή.

Έβαψε τα μαλλιά της σκούρα καστανά και δημιούργησε δύο chunky highlights στο μπροστινό μόνο μέρος. Ναι, είναι το εμβληματικό hair color look της Dua Lipa, το οποίο φέτος έχει εξελιχθεί σε huge trend.

Πρόκειται για μια τάση που έρχεται από τα 90’s και την έχουν υιοθετήσει ήδη celebrities όπως οι Jennifer Lopez και Kim Kardashian.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις 21 Οκτ, 2020 στις 9:44 πμ PDT

Η Λάουρα αποκάλυψε το νέο look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία όπου τα μαλλιά της φτάνουν λίγο πάνω από τους ώμους, με χωρίστρα στη μέση και sleek.

Από εμάς είναι 100 φορές ναι. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει κορίτσια το νέο της hair look;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:   

French girl look: Η Lily Collins αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της -βίντεο!

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο ballerina bun με πλεξούδες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα