Η λάμψη στην επιδερμίδα επανέρχεται κι εσείς πρέπει να αποκτήσετε το ωραιότερο glow stick

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ. Δεν θα κατεβάσετε ακόμη τα καλοκαιρινά αλλά μια ανανέωση στο νεσεσέρ σας μπορείτε να την κάνετε. Οι ματ υφές για παράδειγμα μπορούν να μπουν στην άκρη μέχρι το επόμενο φθινόπωρο. Όπως επίσης και οι πολύ σκούρες αποχρώσεις. Τη σειρά τους παίρνουν τα ζωντανά χρώματα και φυσικά όποιο προϊόν χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Τα έχουμε πει άλλωστε πολλές φορές από εδώ. Οι make up artists στα παρασκήνια των ανοιξιάτικων shows είχαν στα μαγικά τους νεσεσέρ άπειρα προϊόντα λάμψης αφού είναι hugh

trend. Ειδικά τώρα που το φυσικό φως είναι πλέον δυνατό (και όσο περνούν οι εβδομάδες θα γίνεται δυνατότερο) εσείς πρέπει να απλώνετε στα σημεία-κλειδιά του προσώπου highlighters, ώστε να αντανακλάται με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Τα glow sticks είναι η καλύτερη ιδέα αφού είναι εύκολα στην εφαρμογή και προσφέρουν λάμψη τόσο όσο πρέπει, χωρίς υπερβολές. Επίσης μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα γιατί απ’ ότι βλέπουμε κάποιες φορές το παρακάνετε.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα, εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει.

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Shimmer Skinstick: Ένα highlighter με αέρινη, ιριδίζουσα σύνθεση που παραμένει σταθερό για ώρες.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick: Μπορείτε να το απλώσετε σε ζυγωματικά, μέτωπο και στη γέφυρα της μύτης για να χαρίζετε μια απαλή λάμψη.

NYX Bright Idea Illuminating Stick: Είναι εύκολο στην εφαρμογή χάρη στη βελούδινη υφή του. Μπορείτε παράλληλα να το απλώσετε σε όλο το πρόσωπο, συνδυαστικά με το φον ντε τεν σας.

Becca Skin Love Glow Glaze Stick: Διάφανο balm που λειτουργεί ως highlighter

Dior Flash Luminizer: Διορθώνει τις ατέλειες και ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη.

Burbberry Fresh Glow Stick: Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή στυλό που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόστε το στο σημείο που θέλετε να τονίσετε.

Bobbi Brown Glow Stick: Το απλώνετε κατευθείαν στο πρόσωπο ή με το ειδικό πινέλο αν θέλετε να το εφαρμόσετε στα ζυγωματικά σας. Χαρίζει μια απαλή ηλιοκαμένη όψη και μια διακριτική γυαλάδα.

Giorgio Armani Nude a Line Highlight: Χάρη στο ιδιαίτερο απλικατέρ μπορείτε να εφαρμόσετε την κατάλληλη ποσότητα εκεί ακριβώς που θέλετε χαρίζοντας όση λάμψη επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τους ωραιότερους τρόπους να φορέσετε το χρυσό βερνίκι νυχιών

H Julia Roberts αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της μετά από χρόνια και είναι πιο κομψή από ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα