Η κολλητή μου, μου αποκάλυψε το μυστικό που κατέστρεψε τη ζωή μου!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Αυτό που μου συνέβη, είναι από εκείνα που λες καλύτερα να μην τα μάθαινα ποτέ… Εγώ έχω μία σχέση

εδώ και 4 χρόνια, από τα 24 μου, με ένα παιδί αλήθεια καλό. Είναι 29 , μικρός αλλά κύριος. Δεν μου είχε δώσει ποτέ μα ποτέ δικαίωμα, ξέρω ότι με αγαπάει και μου το δείχνει, και μου το λέει, δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο. Πριν από λίγες εβδομάδες, μου έκανε πρόταση γάμου! Ήταν καλύτερη από αυτά που φανταζόμαστε ή βλέπουμε σε ταινίες. Είμαι όμως τόσο στενοχωρημένη που δεν έχω κουράγια να σας γράψω για την πρόταση γάμου. Θέλω να σας γράψω για αυτό που έμαθα μετά την πρόταση. Είναι ένα μυστικό που μου αποκάλυψε η κολλητή μου, και από την ώρα που το έμαθα νιώθω ότι καταστράφηκαν τα όνειρά μου για αυτόν τον γάμο, νιώθω ότι καταστράφηκε η ζωή μου μαζί του. Η κολλητή μου, είναι αυτή που μου γνώρισε τον φίλο μου. Είναι μεγαλύτερη μου και ήταν συμμαθήτρια του στο Λύκειο. Θέλησα λοιπόν να την τιμήσω και να την κάνω κουμπάρα μου. Όταν της πρότεινα την κουμπαριά, αφού μου είχε κάνει πρόταση γάμου, μου είπε πως όφειλε να μου πει κάτι για να τα ξέρω όλα: στην πενταήμερη του σχολείου τους το 2007, οι δυο τους ένα βράδυ ήπιαν και το έκαναν. Μου ορκίστηκε η κολλητή μου πως δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι μεταξύ τους. Δεν μπορώ να σας πω τι πόλεμος γίνεται στο κεφάλι μου από τότε. Η κολλητή μου που ήταν η αιτία να γνωρίσω τον άνθρωπο μου είναι αυτή που τον έχει δει γυμνό, το έχουν κάνει! Ο άνθρωπος μου έχει κάνει παλιά σεξ με την κουμπάρα μου! Καταλαβαίνετε τι περνάω; Δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω αυτά. Νιώθω σαν ζόμπι…Τασούλα.

Γλυκιά μου Τασούλα, είναι φαντάζομαι πολύ επώδυνη η εικόνα που δημιουργείς στο μυαλό σου: τον άνθρωπό σου να βρίσκεται στο κρεβάτι με την κολλητή σου. Το κατανοώ. Όμως αυτό συνέβη το 2007 και φαντάζομαι πως εκείνη την χρονιά, θα ήσουν κι εσύ πιθανότατα σε κάποια άλλη αγκαλιά, κάτι που αν το σκεφτεί ο μελλοντικός σύζυγός σου, ίσως είναι επώδυνο και για εκείνον! Πονάς, υποφέρεις, νιώθεις “ζόμπι” όπως λες, για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 11 χρόνια, ένα βράδυ ποτισμένο με αλκοόλ, σε μια πενθήμερη εκδρομή, που όλοι μας κάναμε πράγματα που πλέον τα αναπολούμε και γελάμε! Αν υπήρχε οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και εκείνη, δεν θα σου τον γνώριζε ποτέ. Κι ακόμα περισσότερο, δεν θα σου το αποκάλυπτε ποτέ το “μυστικό” της . Το έκανε γιατί ήθελα να είναι ειλικρινής μπροστά στην τιμή που της κάνεις να γίνει κουμπάρα σου. Υποθέτω! Προφανώς είναι μία ιστορία εφηβική, μία τρέλα, ένα λάθος και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ο άνθρωπος σου ξέρεις ότι σε αγαπάει. Το νιώθεις. Το βλέπεις. Και η κολλητή σου το ίδιο. Είναι πραγματικά λάθος και κρίμα να υποφέρεις εσύ για ένα παράπτωμα δικό τους, που το έχουν αφήσει πίσω στο παρελθόν. Εκεί όπου ανήκει. Ένα μόνο θα ευχηθώ: η ώρα η καλή!Με εκτίμηση, Δανάη!
Keywords
Τυχαία Θέματα