Η Κατερίνα Δαλάκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες παρεξηγήσεις…”

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε με την παρουσία της στο Survivor 2018 και μάλιστα, κέρδισε ένα αμάξι, αλλά και τη δεύτερη θέση! Η αθλήτρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς τα δημοσιεύματα τις ήθελαν να μην έχουν καλές σχέσεις. Η Κατερίνα ανέφερε πως μπορεί

να υπήρξαν παρεξηγήσεις, αλλά ποτέ δεν είχε κακία η Κωνσταντίνα: «Την Κωνσταντίνα τη γνώριζα μόνο μέσα από την εκπομπή της στην τηλεόραση. Τώρα μπορώ να σου πω πως ήταν ένα παιδί, με όλη τη σημασία της λέξης. Έφερε μια χαρά στην ομάδα και ήταν πάντα πρόθυμη για όλα. Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες παρεξηγήσεις, αλλά δεν είχε ποτέ κακία μέσα της για κανέναν. Χάρηκα που τη γνώρισα καλύτερα. Δεν περίμενα να τα καταφέρει, αλλά βοήθησε την ομάδα και μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους».

Τέλος, μίλησε και για την ομάδα της, η οποία την αποκαλούσε “αρχηγό”, τονίζοντας: «Στα αγωνίσματα τους εμψύχωνα, γι’ αυτό και με αποκαλούσαν έτσι. Στην παραλία, όμως, δεν έπαιρνα καμία πρωτοβουλία: ούτε στις προμήθειες ούτε στο μαγείρεμα. Απλά έκανα τις δουλειές που είχαν οριστεί στον καθένα μας».

Διαβάστε ακόμη:

Tess Daly: H πρώτη blogger σε αναπηρικό καροτσάκι που κατακτά τα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα