«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πιόνι που το πηγαινοφέρνουν»

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του GNTM, αποκαλύπτοντας πως έκανε κάποιες συζητήσεις ενώ αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχουμε κάνει συζητήσεις για το GNTM αλλά αμφότεροι δεν έχουμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα τέτοιο concept… Όταν δεν παρακολουθείς ποια είναι η στρατηγική ενός πράγματος δεν έχεις και γνώμη», είπε αρχικά για το GNTM ο Λάκης Γαβαλάς.

Και έπειτα πρόσθεσε:«Πιστεύω ότι είναι ένα ωραίο προϊόν, αν το κάνουν καλά θα μου αρέσει και θα το βλέπω και εγώ. Να μην μιλάνε λαϊκά στα παιδιά και να μην τα καταπιέζουν περισσότερο από όσο πρέπει. Να μην υπάρχει εκμετάλλευση όσο κρατάει η εκπομπή αλλά τα μοντέλα να προετοιμάζονται συνεχώς ώστε να είναι χρήσιμοι στη μόδα».

Αναφερόμενος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το «Love Island», ο ίδιος σχολίασε: «Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πιόνι το πηγαίνουν από το ένα κανάλι στο άλλο. Μήπως πρέπει να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω! Κάθε ημέρα ακούω και κάτι άλλο για την Ηλιάνα. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο γκόμενο και να πάει διακοπές σε τέτοια νησιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής

 Σίσσυ Χρηστίδου: Έχει την ονομαστική γιορτή της! Οι on air ευχές και ανθοδέσμη – υπερπαραγωγή

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειό τους στη Σαντορίνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα