«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δουλεύει τώρα σαν μοντέλο, θεωρείται celebrity»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε σήμερα (5/6) ο Θανάσης Κρίκης.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τη πρόταση που του έγινε για τον πέμπτο κύκλο του GNTM, τη Βίκυ Καγιά, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Το πρώτο μοντέλο που φωτογράφισα ήταν η Δήμητρα Ματσούκα. Όταν καταργήθηκαν τα φιλμ, υπήρχε μία έξαρση του ρετούς, αλλά σταμάτησε και πλέον οι φωτογραφίες βγαίνουν πιο φυσικές. Υπάρχουν κάποια παραδείγματα που δεν είναι το αποτέλεσμα φυσικό, ένα από αυτά είναι και οι Kardashians. Αν δεις το πρωί τις Kardashians, είναι άλλοι άνθρωποι. Με ενοχλεί που  είναι πρότυπα για τα νέα κορίτσια και κάνουν όλα αυτά τα παράλογα πράγματα για να τους μοιάσουν», είπε αρχικά ο Θανάσης Κρίκης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μου έκαναν πρόταση για το φετινό GNTM. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα μου αποσπάσει χρόνο από αυτό που αγαπώ, και αυτό είναι η φωτογραφία. Δεν έχει προχωρήσει κάτι. Το GNTM είναι ταυτισμένο με την Βίκυ Καγιά, εφόσον έλειπε, δεν ήταν ίδιο το show».

Κλείνοντας, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε ότι «τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δουλεύει σαν μοντέλο τώρα θεωρείται celebrity, είχα δουλέψει μαζί της στο παρελθόν. Η Ροζάνα Γεωργίου θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ισμήνης στο GNTM. Η Ροζάνα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα μοντέλο στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Σάββας Κάλφας για Survivor: «Η Σοφιάννα Αβραμάκη έπαιξε πονηρά το παιχνίδι»

Στέλλα Ψαρουδάκη για τις ερωτικές σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες»: «Με άγχωσαν φυσικά»

Μάγδα Τσαγγάνη για Μαρία Μπονίκου: «Είχε πει ότι μια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της»

Keywords
Τυχαία Θέματα