Η Φαίη μας σας μαθαίνει τα πάντα για την καθημερινή φροντίδα των μωρών με προϊόντα Helenvita!

Τα βρεφικά προϊόντα Helenvita είναι από τα πιο αγαπημένα μας που κυκλοφορούν στην αγορά. Διαθέτουν αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, αφρούς καθαρισμού, κρέμες για την αλλαγή της πάνας, gel καθαρισμού χεριών, gel ανακούφισης από τους πόνους των δοντιών, μωρομάντηλα, μπατονέτες, δίσκους καθαρισμού κ.α. πολλά που… λύνουν τα χέρια σε κάθε μανούλα.

Σήμερα η Φαίη μας τα φιλοξένησε στο Πρω1νό, με απώτερο στόχο και σκοπό να μάθει σε όλες τις τηλεθεάτριες τα πάντα για την καθημερινή φροντίδα των μωρών τους. Δεν ήταν όμως μόνη της. Μαζί της βρέθηκε στο στούντιο της

εκπομπής και η παιδίατρος Άννα Παρδάλη, η απόλυτη ειδικός στο θέμα αυτό.

Πώς γίνεται σωστά το μπάνιο τους; Πώς πρέπει να τα περιποιούμαστε για να αποφεύγονται οι ερεθισμοί; Πώς τα προϊόντα Helenvita είναι τα πιο ιδανικά για την επιδερμίδα τους -μην ξεχνάτε πώς διαφέρει πολύ από τη δικιά μας; Όλες οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις αλλά και πάρα πολλά άλλα χρηστικά θέματα στο βίντεο που ακολουθεί.

Μια ματιά ακόμα: Helenvita: Βρήκαμε για εσάς τα πιο ωραία προϊόντα για την βρεφική περιποίηση

The post Η Φαίη μας σας μαθαίνει τα πάντα για την καθημερινή φροντίδα των μωρών με προϊόντα Helenvita! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα