Η Φαίη μας δείχνει τα σακάκια που αξίζει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Η Φαίη λατρεύει τη μόδα και της αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις της. Tα σακάκια είναι σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της και τα προτιμάει συχνά τόσο στις εμφανίσεις της στην εκπομπή αλλά και εκτός τηλεόρασης.

Παρακάτω θα δεις τα 7 σακάκια που προτείνει η Φαίη και αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Λευκό σακάκι

Το λευκό σακάκι είναι ένα basic κομμάτι που όμως θα αξιοποιήσεις πολύ στην καθημερινότητά σου. Η Φαίη συνδυάζει το δικό της με πράσινο παντελόνι και με αυτό τον τρόπο υποδέχεται την άνοιξη.

Sequin blazer

To

sequin σακάκι δε φοριέται μόνο στις γιορτές το Χριστουγέννων. Μέσα στο 2022 βλέπουμε αυτή την τάση να εξελίσσεται και πλέον μπορείς άνετα να φορέσεις το σακάκι σου ακόμα και σε μία βραδινή σου έξοδο κάθε εποχή του χρόνου.

Animal prints

Τα animal prints παραμένουν στη μόδα κι αυτή τη σεζόν και μπορείς να τα προσθέσεις την ντουλάπα σου σε πιο λεπτά υφάσματα και παλ τόνους. Η Φαίη επιλέγει ένα λεοπάρ σακάκι που συνδυάζει με δερμάτινη φούστα και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

Oversized blazer

Τα oversized blazer είναι ίσως μία από τις αγαπημένες μας τάσεις  και ειδικά σε παλ τόνους σαν το ροζ που φοράει η Φαίη στο συγκεκριμένο look.

Suit dress

To suit dress είναι ένα κομμάτι που θα φορέσεις πάρα πολύ σε πάρα πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το φόρεμα σε μία βραδινή έξοδο ή να το επιλέξεις για ένα ξεχωριστό office look.

Crop blazer

To crop blazer κερδίζει έδαφος στη λίστα με τις τάσεις της μόδας για το 2022 και ειδικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η Φαίη φοράει το crop σακάκι της με ασόρτι φούστα σε ροζ απόχρωση και δείχνει υπέροχη.

Tweed

Το αγαπημένο ύφασμα της Coco Chanel ήταν το tweed και παρόλο που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την εποχή της το tweed παραμένει hot trend. Η Φαίη δοκιμάζει αυτή την τάση και επιλέγει ένα tweed σακάκι που το φοράει με ασορτί φούστα.

Διαβάστε περισσότερα:

12 ανοιξιάτικα tops που ανακαλύψαμε σε αγαπημένα e-shops και τα θέλουμε εδώ και τώρα!

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα