Η εβδομάδα ξεκινάει με τις πιο δυνατές τάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου μόλις ξεκίνησε και είμαστε ενθουσιασμένες που σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον Απρίλη και θα μπούμε λίγο πιο βαθιά στην άνοιξη. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σου έχουμε τα trends που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και θέλουμε πολύ να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Δες παρακάτω τάσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να επενδύσεις σε αυτές καθώς αφορούν ρούχα και αξεσουάρ που θα φορεθούν όλη την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2021.

#1. Wide-leg παντελόνια

Tα αγαπημένα

μας παντελόνια γραφείου, όπως μας αρέσει να τα αποκαλούμε, ξεχωρίζουν και αυτόν τον μήνα και θα τα φορέσουμε πολύ με tank tops, t-shirts αλλά και second skin tops. H Leonie Hanne φοράει το δικό της με πουλοβεράκι σε άνετη γραμμή και σε ανοιχτούς τόνους.

#2. Mules

Αν υπάρχει ένα παπούτσι που πραγματικά αξίζει να προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου αυτή την άνοιξη είναι τα mules! Διάλεξε τετράγωνο τελείωμα και ένα μονόχρωμο σχέδιο που θα φορέσεις εύκολα με πολλά ρούχα.

#3. Πουκάμισα

Τα λευκά πουκάμισα αλλά και τα oxford shirts κυριαρχούν αυτή την άνοιξη στην ντουλάπα μας και μας αρέσουν γιατί πλέον ξέρουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να τα φορέσουμε.

#4. Ζακέτες

Οι ζακέτες γίνονται αδιαμφισβήτητα τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα πανωφόρια. Διάλεξε ιδιαίτερες αποχρώσεις, χαρούμενα prints και φόρεσέ τις ακόμα και ως μπλούζες.

#5. Αλυσίδες

Τα αγαπημένα κοσμήματα της άνοιξης είναι οι αλυσίδες και σίγουρα πρέπει να έχεις μερικές στην γκαρνταρόμπα σου.Διάλεξε πιο χοντρά και πιο λεπτά σχέδια για να κάνεις τα πιο ωραία layerings.

#6. Oversized blazers

Tέλος, τα oversized blazers παραμένουν στη λίστα με τα must have και είναι επίσης κομμάτια που θα φορέσουμε πάνω από τα ρούχα μας όλη την άνοιξη αλλά και το επόμενο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστές Ελληνίδες influencers μας δείχνουν τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους

Η Fashion Editor του Faysbook.gr υιοθετεί 9 Total Black Looks και σου δίνει τα πιο σημαντικά tips της Άνοιξης

Προσοχή! Προσοχή! H λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς τα loafers σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα