Η ερώτηση που προκάλεσε την αντίδραση της Μακρυπούλια: “Φτάνει πια”!

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν έντονες φήμες πως η Ζέτα Μακρυπούλια την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί στην παρουσιάση του νέου talent show του ΑΝΤ1, The Final Four. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να συζητάει για την κριτική επιτροπή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα τους δούμε μαζί στο show: “Είναι καθαρά δική του απόφαση, δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Δεν

ξέρω. Δεν έχω πρόβλημα να είναι. Πριν από μερικά χρόνια θα είχα. Τώρα πια είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε”!

Όσο για το αν συζητούν τα επαγγελματικά τους, τόνισε: “Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και κάνουμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Συζητάμε τις προτάσεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις φοβίες μας. Όχι μόνο με τον σύντροφό μου αλλά και με τους φίλους μου. Ακούω τις γνώμες τους και μετά κάνω αυτό που θέλω”!

Τέλος, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τη Ζέτα Μακρυπούλια αν σκέφτεται τον γάμο, ερώτηση που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της: “Φτάνει πια με αυτήν την ερώτηση! Όσα χρόνια ζω τη θυμάμαι! Αν αισθανθώ την ανάγκη να επισημοποιήσω τη σχέση μου με το Μιχάλη θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ιωσήφ Μαρινάκης: Δεν φαντάζεστε με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν ήταν 18 ετών! 

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Εξαπατήθηκα, έχασα αρκετά χρήματα” 

Έλενα Ακρίτα: Το μακροσκελές κείμενο για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου 

Keywords
Τυχαία Θέματα