Η επίθεση στο «Power Of Love» και η σκληρή απάντηση «Συγγνώμη αλλά ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Πολύ λόγος έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα για το κείμενο που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Σοφία Λεοντίτση, με το οποίο έκανε μια πολύ αυστηρή κριτική στου παίχτες του «Power Of Love».

«Μπαίνω και χαζεύω τους παίκτες του power of love και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;; Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;;; Βγήκε η μάπα σας στην τηλεόραση 4-5 μήνες παιδιά επειδή πήγατε να το παίξετε γαμπροί και νύφες! Δεν ανακαλύψατε την πενικιλίνη …. ζώα ε ζώα! Ο άλλος λέει σε ένα live

του «αυτή τη στιγμή είστε 10.000 άτομα στο live μου και αυτό δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία του Instagram!» ΠΑΡΤΑ κι εσύ!!!! Για να μην πω για τις δικές μου με τα ψωνίστηκα στορυ που βλέπω να κάνουν σαν χαζογκόμενες ! Από το my style rocks και από το power of love βγήκατε χρέπια πήρε ο κ@@@ς σας αέρα και δείξατε τι πάει να πει βλαχιά», έγραψε στην ανάρτηση της, η Σοφία Λεοντίτση.

Ωστόσο, η «σκληρή» απάντηση από διαδικτυακό της ακόλουθο δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης της διαδικτυακής πλατφόρμας της έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Συγγνώμη αλλά ποια νομίζεις ότι είσαι που θα προσβάλλεις τη Στελλάρα και τον Πάνο μας; Εσύ είσαι καλύτερη; Αυτοί βρήκαν την αγάπη τους και δεν μπορείς να τους κρίνεις εσύ κοπελιά. Η Τουνάρα η μπομπάρα καλά στα είχε πει τότε».

Έτσι, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δεν δίστασε να απαντήσει για ακόμη μια φορά στο εν λόγω μήνυμα γράφοντας: «Χρειάζεστε μια καλή ψυχοθεραπεία… Πρόβατα του τηλεοπτικού τηλεμάρκεντινγκ. Καμία ελπίδα σε αυτόν τον τόπο».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Κι όμως! Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη ότι έκανε λίφτινγκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα