Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Γερασιμούλας Κούτση με το Liposonix των Medi Cosmetic!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε τη 20η μεταμόρφωση!

Η τηλεθεάτρια Γερασιμούλα Κούτση αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να ανανεωθεί. Γι’ αυτό το λόγο απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της. Το αποτέλεσα άκρως εντυπωσιακό, αφού φοράει πια τρία νούμερα μικρότερο στα ρούχα της.

Πολύτιμος σύμμαχος της καινούργιας της εικόνας

είναι η αποκλειστικότητα των Medi Cosmetic που ακούει στο όνομα LIPOSONIX και μόλις ήρθε από την Αμερική. Πρόκειται για τη μοναδική πανίσχυρη θεραπεία αδυνατίσματος, που μόλις μία συνεδρία ισούται με ένα νούμερο μικρότερο στα ρούχα -Ναι, κι όμως, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Βασίζεται στους πανίσχυρους υπερήχους νέας γενιάς και υψηλής συχνότητας, που καταφέρνουν να φτάσουν αυτούσιοι σε μεγάλο βάθος (εκεί που βρίσκονται τα λιποκύτταρα), χωρίς να απορροφώνται από την επιδερμίδα.

Έτσι, λιώνουν τα διογκωμένα λιποκύτταρα προσφέρουν αποτέλεσμα που βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, έως και 1 μήνα μετά τη συνεδρία! Τέλος να σας πούμε κάτι πολύ σημαντικό, πως είναι η μόνη μέθοδος αδυνατίσματος, εγκεκριμένη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων FDA.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σύνταγμα: Ερμού 14, Αθήνα, Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 1, Γλυφάδα: Αγγέλου Μεταξά 24, Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 27.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3232822 (Αθήνα) 2310 222123 (Θεσσαλονίκη)

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κάντε κλικ στο: medicosmetic.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα