Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/11

Το μαύρο είναι από τα πιο δυνατά χρώματα που υπάρχουν γι’ αυτό και όλες έχετε πολλά ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας. Το αγαπάτε και το φοράτε συχνά και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να κάνει ακόμα και τις low budget επιλογές σας να φαίνονται πολύ πιο ακριβές, ενώ ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές, μέχρι και επίσημες -μην ακούτε που πολλοί υποστηρίζουν πως είναι βαρετό και προδίδει έλλειψη φαντασίας.

Στο χρώμα αυτό έδωσε σήμερα ψήφο

εμπιστοσύνης η Φαίη μας, κάνοντας ένα total μαύρο look που παρέπεμπε στο athleisure, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα λεπτό κοντομάνικο πουλοβεράκι με πολυμορφικό γιακά που γίνεται από off shoulder μέχρι κουκούλα, συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι με λάστιχο στη μέση και το τελείωμά του που θύμιζε αθλητική φόρμα -και τα δύο κομμάτια είναι από την Access.

Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ένα εντυπωσιακό ασημένιο βραχιόλι από την Wonderfly Collection της Folli Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις και έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/11

Keywords
Τυχαία Θέματα