Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα Cut outs, το νέο trend της σεζόν στο χώρο της μόδας που θέλει τα ρούχα να έχουν κοψίματα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, από τοπ και πουκάμισα, μέχρι φορέματα που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά σας. Φορέστε τα από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και μαγνητίστε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Peace and Chaos που αποτελείται από μια μαύρη μπλούζα με τον ένα ώμο έξω (Muso top) και μια μίνι ασπρόμαυρη φούστα με τύπωμα, παγιέτες και ελαστική μέση (Erte sequin skirt).

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες με τετράγωνο τακούνι και ασημένιες λεπτομέρειες από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner, οι βλεφαρίδες Sweedlashes και το nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της τα οποία έπλεξε μαζί με μια μαύρη κορδέλα και τα στερέωσε σε ένα μοντέρνο και ethnic Up do, με ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Τα ρούχα με cut outs είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities που λατρεύουμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 25 Φεβ, 2020 στις 1:01 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα