Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/2

Το σατέν έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, αλλά πολλές από εσάς δυσκολεύεστε να το φορέσετε και να το συνδυάσετε σωστά -ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας είναι πως θα μοιάζετε σαν να έχετε βγει από το σπίτι με το νυχτικό σας. Σήμερα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να το αγαπήσετε. Τι θα λέγατε να επενδύσετε σε ένα girly φόρεμα με 40’s αναφορές, κατάλληλο από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις;

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree Fashion με 40′ αναφορές. Πρόκειται για ένα nude ροζ σατέν φόρεμα με μικρά λευκά πουά, αμάνικο, με κρουαζέ στο μπούστο και πέτο γιακά και μακριά, κλος φούστα που και σταματάει πάνω από τον αστράγαλο, 40’s.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές nude περλέ γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις γυαλάδες με το Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν The Pinkprint της MAC και το περίγραμμα χειλιών Νο 4 Buff της Radiant.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Δείτε πως έχουν φορέσει το σατέν φόρεμα σε διάφορες φάσεις και εκδοχές οι αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και κάνουν πάντα εμφανίσεις που συζητιούνται και αντιγράφονται πιστά.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετήσετε και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/2

Keywords
Τυχαία Θέματα