Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/4

Είναι αυτονόητο πώς όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο και πιο πολλά λευκά φορέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δείχνοντας σε όλους την καλή διάθεσή σας και την ανυπομονησία σας να απαλλαγείτε από τα βαριά ροούχα και να κυκλοφορείτε στο εξής μόνο με τα βασικά. Στην αγορά υπάρχουν πολλές εκδοχές, μίνι, μάξι, μίντι με βολάν, αμάνικα, στενά, σε γραμμή άλφα, με αναφορές από προηγούμενες δεκαετίες κ.α. για να επιλέξετε αυτό που θα σας συντροφεύσει όταν η θερμοκρασία ανέβει ψηλά.

Όλες οι λεπτομέρειες για το #ootd της @fayskorda στο

@toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr @roulamoniaki

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr) on Apr 4, 2017 at 8:08am PDT

Η εκδοχή του λευκού φορέματος της Φαίης μας για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό ήταν girly, από το label Molly Bracken της εταιρείας 2803 Fashion Loft. To look της που έγινε και σήμερα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με nude open toe γόβες Dukas και ρολόι Breeze.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, τονίζοντας τα μάτια της με eyeliner και τα χείλη της με ένα coral pink κραγιόν. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά και κατόπιν έπιασε τα μισά, ένα από τα πιο βολικά και εύκολα χτενίσματα που μπορτείτε να κάνετε και μόνες σας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/4

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα