Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/5

Το λευκό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο αγαπημένο χρώμα του Καλοκαιριού -εμείς βέβαια σας έχουμε πει πολλές φορές πως δεν πρέπει να το… φοβάστε ούτε μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Είναι ξεχωριστό, κομψό, πολυτελές και όταν φοριέται από την κορυφή ως τα νύχια δίνει ένα μίνιμαλ και συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία

Desiree Fashion, λευκό, μακρύ, σεμιζιέ, broderie με ζώνη στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά wedges, καστόρινη, με πλεκτή ψάθα και χιαστί λουράκια, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Signature Eye Shadow Palette, Radiant Eye της Ofra, τις γυαλάδες με το Blind The Haters, OfraXNikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Pure Zen της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια χαλαρή πλεξίδα ψαροκόκαλο με λίγο όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα εύκολο που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το total white είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, κυρίως, τόσο σε επίσημες, όσο και σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/5

Keywords
Τυχαία Θέματα