Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/11

Αυτό το διάστημα το ξέρουμε πως λατρεύετε να φοράτε τις ψηλές δερμάτινες μπότες σας με μίνι φούστες, ή φορέματα -ναι, πρόκειται για look που είναι δυναμικές αλλά ταυτόχρονο τόσο θηλυκές. Περιμένατε άλλωστε πολύ τη στιγμή που ο καιρός θα γινόταν μουντός και γκρίζος και θα τις βγάζατε από την ντουλάπα σας, ή θα επενδύατε σε ένα καινούργιο ζευγάρι.

Ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο που έφερε την υπογραφή Zini. Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο ζιβάγκο με λεπτομέρειες

από βολάν στα μανίκια, κρουαζέ φούστα πιε ντε κοκ -ονομάστηκε έτσι γιατί θυμίζει τα σημάδια που αφήνει στο χώμα ο κόκορας -και μαύρε δερμάτινες μπότες.

Το look της που έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου, τσάντα και φανταστικά μαύρα σκουλαρίκια – κρίκοι διακοσμημένοι με σταυρό, όλα από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και έγινε όπως και κάθε μέρα με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/11

Keywords
Τυχαία Θέματα