Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/4

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που με ό,τι κι αν τα συνδυάσετε θα δείχνουν τέλεια. Ακριβώς όπως το λευκό πουκάμισο, το τζιν παντελόνι και φυσικά η μαρινιέρα. Γνωστό και ως Breton top, με ναυτικές φυσικά καταβολές, βρίσκεται σε όλες τις γκαρνταρόμπες και δικαιολογημένα, αφού συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, κάνοντάς σας να δείχνετε chic και cool.

Στη μαρινιέρα επένδυσε και η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση

στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα, off the soulder με τρουακάρ μανίκια, συνδυασμένη με μια ψηλόμεση λευκή denim παντελόνα με ζώνη στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα Superga και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό, σε χρυσό, από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινα χρώματα με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες που έγιναν με το highliter Gold Wave No 2 της εταιρείας Kiko Milano, το ρουζ Metal Fusion No 5, επίσης της Kiko Milano που φορέθηκε και ως σκιά και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte No 30 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε πως έχουν φορέσει τη μαρινέρα, σε διάφορες παραλλαγές, δέκα από τις πιο αγαπημένες celebrities όλων μας. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Kate Bosworth

Naomi Watts

Marion Cotillard

Jessica Alba

Selena Gomez

Taylor Swift

Kim Kardashian

Kendal Jenner

Miranda Kerr

Priyanka Chopra

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/04

Keywords
Τυχαία Θέματα