Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/9

Αυτό το Φθινόπωρο δεν θα σταματήσουμε να σας μιλάμε στιγμή για το tweed, που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες και πιο hot τάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς άμεσα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα γκρι σύνολο από την εταιρεία Access

Fashion που δίνει την εντύπωση φορέματος, αλλά αποτελείται από δύο κομμάτια. Αναλυτικά, μια μακρυμάνική tweed μπλούζα με άνοιγμα στους ώμους και μια μίνι tweed φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δερμάτινα snake print ψηλοτάκουνα πέδιλα Maria Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το highlighter Mary – Lou Manizer από την εταιρεία The Balm, τις σκιές Long Lasting Stick Eyeshadow Νο 38 από την Kiko Milano, το ρουζ Bred for Beauty από τη MAC και στα χείλη το φούξια κραγιόν Lips2Last Νο 46Τ της Manhattan.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε πως έχει φορέσει το tweed η Amal Alamuddin κατά καιρούς στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις:

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/9

Keywords
Τυχαία Θέματα