Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/3

Το ξέρουμε πως αγαπάτε πολύ το φούξια χρώμα και το επιλέγετε για τα ανοιξιάτικα looks σας είτε σε ρούχα, είτε σε αξεσουάρ – παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Οι πιο τολμηρές βέβαια που παρακολουθείτε πιστά το στυλ όλων των fashionistas, το πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα και κάνετε το λεγόμενο… color blocking, δηλαδή το συνδυάζετε με ακόμα ένα έντονο ή φωτεινό χρώμα, για μια statement εμφάνιση

που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

Στο φούξια… ενέδωσε σήμερα και η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μίνι, σεμιζιέ και κλος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα, διακοσμημένα με πέρλες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας σε ροζ αποχρώσεις με πρωταγωνιστές τα μάτια με σκιές από την Couture Palettte No 7 της YSL, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Glazed Donut Highlighter της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Be Legendary Rouge A Levres C 021 της Smashbox και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

To φούξια μάλιστα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα της Chiara Ferragni, της διασημότερες fashion blogger του πλανήτη, η οποία κρύβεται πίσω από το… λαχταριστό “The Blonde Salad” που όλες σίγουρα το έχετε επισκεφτεί για να ενημερωθείτε για τις τάσεις.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε πως το έχει εντάξει κατά καιρούς στις εμφανίσεις της, είτε σε φουλ μονοχρωμία, είτε σε λεπτομέρειες στα ρούχα της, ή στα αξεσουάρ της. Πάρτε ιδέες για τα επόμενά σας looks.

Η μονοχρωμία, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι από τις πιο hot τάσεις. Για μια statement εμφάνιση όμως αποφύγετε basic χρώματα και πείτε ναι στο Φούξια.

Ένα μαύρο σύνολο απογειώνεται με την προσθήκη μιας μπλούζας σε φούξια χρώμα.

Το φούξια φόρεμα είναι από τα must have κομμάτια της σεζόν.

Η φούξια τσάντα σας… ανεβάζει αυτόματα επίπεδο στο θέμα του στυλ.

;Ένα ζευγάρι φούξια παπούτσια, είτε φλατ, είτε με τακούνι, αποτελεί την πιο stylish επιλογή της σεζόν.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/3

Keywords
Τυχαία Θέματα