Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/2

Ανεξάρτητα με το στυλ σας, αν π.χ, είναι κλασικό, μοντέρνο ή girly, μπορείτε όλες, χωρίς καμία εξαίρεση, να κάνετε μια σούπερ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα floral φόρεμα που αποτελούν εδώ και λίγες σεζόν τα κομμάτια – κλειδιά κάθε γκαρνταρόμπας, αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα που να σας

κολακεύει και να αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία και κατόπιν να προσθέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ, είτε με χρώμα για ένταση, είτε ουδέτερα, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Desiree Fashion, μίνι με nude βάση και λουλούδια και τρουακάρ μανίκια, συνδυασμένο με nude καστόρινες ψηλοτάκουνες over the knee μπότες Mark Milan – το look της έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα μάτια με της γήινες – ματ σκιές και τις γυαλάδες στο πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/2

Keywords
Τυχαία Θέματα