Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/6

Το φούξια είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο.. δυνατά και θηλυκά χρώματα και ταιριάζει τέλεια το καλοκαίρι. Φοριέται σε ρούχα και αξεσουάρ, όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Για ένα statement look σας προτείνουμε να επενδύσετε στο φούξια από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της Desiree

Fashion, ένα φούξια μακρύ βαμβακερό φόρεμα με κοντό φουσκωτό μανίκι και ζώνη στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα καστόρινα wedges με την υπογραφή Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κολιέ με κορδόνι που προσαρμόζεται στο ύψος που θέλετε από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα ζυγωματικά με το ρουζ Full Fuchsia από την εταιρεία MAC και στα χείλη το κραγιόν Beauty is Life No 01 C από την Make Me Up Cosmetics και από πάνω το Gloss Volupte No 202 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο πιάσιμο με όγκο στην κορυφή.

To φούξια είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Rihanna. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως το έχει φορέσει σε ρούχα και αξεσουάρ, σε επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/6

Keywords
Τυχαία Θέματα