Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/9

Το tweed σικ κοστούμι της Coco Chanel που έχει γράψει χωρίς καμία αμφιβολία μεγάλη ιστορία στο χώρο της μόδας, είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Γι’ αυτό και σου προτείνουμε να το υιοθετήσεις. Αν θες όμως να το φορέσεις με τον πιο σύγχρονο τρόπο, τότε σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το σημερινό look της Φαίης μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο

από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα λευκό T- shirt με χρυσά γράμματα, μαζί με μια tweed μίνι στενή φούστα με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο fashion τρόπο, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες κατακόκκινες γόβες με χρυσά τρουκς Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το highlighter Gold Deposit από τη MAC, την παλέτα Contour Intuitive της εταιρείας Nyx που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά αλλά και ως ρουζ, τις βλεφαρίδες Ardell Wispies από την Ardell και στα χείλη μείξη από δύο κραγιόν, το Teen Dream της MAC και το First Love από τη Make Me Up Cosmetics.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση – – αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Δείτε πως έχει φορέσει κατά καιρούς η Katte Middleton το tweed στις επίσημες εμφανίσεις της στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks:

Μια ματιά ακόμα: Το look της Φαίης στο Πρω1νό 24/9

Keywords
Τυχαία Θέματα