Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/10

Το animal print, τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ είναι ένα trend που έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες σεζόν και εξακολουθεί να μας απασχολεί και αυτό το διάστημα. Αν είστε διστακτικές, επενδύστε σε ένα μόνο κομμάτι στο σύνολό σας, όπως σε μια τσάντα ή σε ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ αν είστε τολμηρές μπορείτε να κάνετε μια total εμφάνιση.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα διάφανο μαύρο body και μια καμπαρντινέ μίντι κλος φούστα με κουμπιά. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το κερδίσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς οι τυχερές- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες animal print γόβες, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα τα animal print παπούτσια αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που το ανέβασαν στις πασαρέλες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

MediaPunch/Bauer-Griffin/Getty Images/Ideal Image

Timothy Hiatt/Getty Images/Ideal Image

Rodin Eckenroth/Getty Images/Ideal Image

Stefanie Keenan/Getty Images/Ideal Image

Beatriz Velasco/Getty Images/Ideal Image

Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal Image

Arun Nevader/Getty Images/Ideal Image

Daniele Venturelli/Getty Images/Ideal Image

Duffy-Marie Arnoult/Getty Images/Ideal Image

Jim Spellman/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/10

Keywords
Τυχαία Θέματα