Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/1

Σας έχουμε πει πολλά κατά καιρούς για το Jumpsuit, την ολόσωμη δηλαδή φόρμα, ένα ρούχο που ταιριάζει όλες τις εποχές, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και να μοιάζει τελείως διαφορετική, ανάλογα κάθε φορά τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε.

Σήμερα θα σταθούμε στην ολόσωμη φόρμα από το πιο αγαπημένο υλικό όλων σας, το τζιν και σε ένα τέλειο και κοριτσίστικο χρώμα, το ροζ.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή

στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας σε μια τελείως διαφορετική και ανανεωμένη εκπομπή, αφού όπως γνωρίζετε επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας και προστέθηκαν νέα μέλη στην παρέα.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, μια ροζ τζιν ολόσωμη φόρμα με κουμπιά και δική της ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα τσόκερ από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ρουμπίνια και ένα βραχιόλι -μπρασελέ από μπριγιάν και ρουμπίνια από το κοσμηματοπωλείο Patseas και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, custome made γόβες, σε ροζ χρώμα, με την υπογραφή Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 18-22/1!

Keywords
Τυχαία Θέματα