Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25 Μαΐου 2020!

Το μίνι floral dress αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μεγάλη τάση της σεζόν και σίγουρα όλες σας έχετε κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας από τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, ανάλογα το στυλ που θέλετε κάθε φορά να πετύχετε.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την Pegasus Boutique και συγκεκριμένα το Lolita Dress, το μίνι φόρεμα με το βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ και το δέσιμο στο μπροστινό μέρος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαγιό φορεμένο ως soyti;en, από την εταιρεία Salt Water και ένα ζευγάρι σατέν ψηλοτάκουνες γόβες με λουριά, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες και τη χωρίστρα, ένα χτένισμα που μας μεταφέρει αρκετές δεκαετίες πίσω και αποτελεί μεγάλη τάση.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/5 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα