Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/5

To broderie anglaise που είναι σαν το δικό μας βελονάκι, αποτελεί μία τεχνική που περιλαμβάνει μια σειρά από στοιχεία από κεντημένη δαντέλα και κοφτά διακοσμητικά σχέδια. Γνώρισε μεγάλη δόξα στην Αγγλία, τον 19ο αιώνα και τα τελευταία χρόνια δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να απογειώσει το σύνολό σας και να του δώσει μια ρομαντική νότα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία

της εταιρείας Zini, ένα μαύρο μακρύ broderie anglaise φόρεμα, off shoulder, με διακοσμητικά βολάν, τόσο στο μπούστο όσο και στους ώμους και κουμπάκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα wedges από ψάθα, Tsakiris Mallas και μπρονζέ κρίκους από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το eyeliner της Shiseido στην απόχρωση shikkoku black, το ρουζ Just a Pinch από τη και στα χείλη το κραγιόν Bite D’ Georgia και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως το έχουν φορέσει μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrites, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις τους και πάρτε ιδέες για τα επόμενά σας looks.

Rooney Mara

Chiara Ferragni

Mary – Kate Olsen

Maria Menounos

Kate Middleton

Sofia Vergara

Nicole Kidman

Olivia Palermo

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/5

Keywords
Τυχαία Θέματα