Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends των 80s και 90s, το vinyl που τελευταία έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Μπορεί παλαιότερα να το είχαμε συνδέσει με το βράδυ, όπως πια σας προτείνουμε να το φοράτε συνεχώς, από το πρωί και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά κομμάτια, από καμπαρντίνες και παντελόνι, μέχρι φούστες και παπούτσια. Μόλις τελειώσει λοιπόν το lockdown και βγείτε στα μαγαζιά

ξέρετε σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσετε.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα φούξια ζιβάγκο μοχέρ πουλόβερ και ένα μαύρο δερμάτινο κολάν σε ίσια γραμμή (για τις ανάγκες της φωτογράφησης του look of the day πόζαρε με ένα μαύρο παλτό).

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους Hadra Jewls, βινύλ μαύρη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες, βινύλ γόβες, Bilero με διακοσμητικές πέτρες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με ένα up do στην κορυφή- το γνωστό και κλασικό μισά μισά, όπως συνηθίζουμε να το χαρακτηρίζουμε.

Το vinyl είναι είναι από τα πιο αγαπημένα υλικά των celebrities που αγαπάμε, των fashion bloggers που τσεκάρουμε για να εμπνευστούμε για το στυλ μας και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα αλλά ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο look σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Blonde Salad (@theblondesalad) στις 3 Απρ, 2017 στις 3:47 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROBIN HENNEKE (@robinhenneke.jpeg) στις 8 Ιούν, 2020 στις 10:23 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 26 Μάρ, 2020 στις 10:31 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne) στις 27 Σεπ, 2019 στις 2:20 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 1 Ιαν, 2019 στις 11:00 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasty Gal (@nastygal) στις 13 Οκτ, 2020 στις 1:00 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Fashion (@lolafashionaaa) στις 30 Οκτ, 2020 στις 7:57 πμ PDT

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/11

Keywords
Τυχαία Θέματα