Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο trends που σίγουρα θα αγαπήσετε και εσείς αυτή τη σεζόν. Αναφερόμαστε στις άνετες τουνίκ που μπορούν να φορεθούν τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές σας -ναι, μπορεί να είμαστε σε Lockdown όμως ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα πάμε σε ένα ελληνικό νησί- και στα ψηλοτάκουνα mules.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, C9 Cloud 9 by L, ένα φόρεμα τουνίκ με χρυσά αστέρια, εφέ -φραμπαλά γύρω από τη λαιμόκοψη, κουμπιά -καρδιές στο μπροστινό μέρος και μανίκια με ελαστικές μανσέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρα, ορθογώνια, κοκάλινα γυαλιά από προσωπική συλλογή, μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, Individual Art Leather και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules από πολύχρωμο δέρμα φιδιού, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner, τις σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/4

Keywords
Τυχαία Θέματα