Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/1

Το κόκκινο είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο θηλυκό και δυνατό χρώμα… Ναι, κανείς δεν μπορεί να μην προσέξει μια γυναίκα που το φοράει, είτε σε ένα total look -τολμηρό αλλά ιδιαίτερο και fashion- είτε σε αξεσουάρ -οι πινελιές σε ένα σύνολο κάνουν πάντα όλη τη διαφορά. Οι σχεδιαστές του έδωσαν πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους για το Χειμώνα που διανύουμε, σε φορέματα, παντελόνια, μπλούζες, πουκάμισα παλτό, τσάντες και παπούτσια.

Αυτό επέλεξε για την σημερινή της εμφάνιση

στο Πρω1νό η Φαίη μας. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα κόκκινο κρουαζέ φόρεμα, μίνι με τρουακάρ μανίκια και τονισμένους ώμους από την Desiree Fashion.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά δερμάτινα booties, ψηλοτάκουνα και μυτερά, με την υπογραφή Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/1

Keywords
Τυχαία Θέματα