Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/6

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πουκαμισοφόρεμα, γνωστό ως σεμιζιέ και shirt dress που αποτελεί μεγάλο trend της σεζόν και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Επιλέξτε ένα μονόχρωμα ή με κάποιο παιχνιδιάρικο print, συνδυάστε το με τα σανδάλια σας και ένα ψάθινο καπέλο και κάντε τις βόλτες στην πόλη, νιώθοντας πως έχετε διακτινιστεί σε ένα ελληνικό νησί.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την σημερινή

εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τελευταία αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Access, ένα λευκό φόρεμα – πουκάμισο, με μακριά μανίκια, broderie με σκίσιμο στα πλαϊνά και ζώνη – κορδόνι στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σανδάλια διακοσμημένα με στρας Tsakiris Mallas και οβάλ σκουλαρίκια – κρίκοι σε ροζ gold από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που σήμερα κινήθηκε σε bronze αποχρώσεις στα μάτια και σε nude στα χείλη, με πρωταγωνιστές τη σκιά Shadow Stick No BC it hurts από την εταιρεία Ardell, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Nikkie Tutorials της OFRA, το ρουζ No 2 Rose D’oro από την Milani και στα χείλη το κραγιόν Japanese Maple της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει το πουκαμισοφόρεμα μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: H εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/6

Keywords
Τυχαία Θέματα