Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/02

Η άνοιξη πλησιάζει και η άνοιξη θέλει χρώμα! Το ροζ, το μοβ, το πράσινο και το λεμονί είναι χρώματα που θα φορέσουμε πολύ αυτή τη σεζόν και σίγουρα θα βοηθήσουν στο να φτιάξει και η διάθεσή μας.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα πολύ κομψό ανοιξιάτικο look! Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα ροζ φόρεμα σε μια υπέροχη απόχρωση που

της πήγαινε πολύ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο ζευγάρι μεταλλιζέ πέδιλα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους με ένταση στα μάτια, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα nude κραγιόν.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε έναν πολύ ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς, πιάνοντας μερικά τουφάκια προς τα πίσω.

Το Fashion tip της ημέρας: Το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου χρώματος επιδερμίδας ή μαλλιών. Ενίσχυσε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ροζ κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να νιώθεις πιο χαρούμενη.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 21/02!

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα