Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/01

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα κομψό κοστούμι στην γκαρνταρόμπα της. Είναι το απόλυτο must κομμάτι που θα φορέσεις ξανά και ξανά σε πάρα πολλές περιστάσεις.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα πολύ κομψό κοστούμι σε μια υπέροχη απόχρωση! Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα κοστούμι σε ροζ τόνο και κέρδισε τις εντυπώσεις. To κοστούμι της Φαίης αποτελούνταν από σακάκι, παντελόνι

σε ίσια γραμμή και γιλέκο, όλα στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ροζ loafers.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα παλ ροζ κραγιόν που ολοκλήρωσε τέλεια το look.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα υπέροχο look με πολύ χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι, ένα hairstyle που η Φαίη μας αγαπάει ιδιαίτερα.

Το Fashion tip της ημέρας: Eπένδυσε σε ένα κοστούμι σε μια παλ ή παστέλ απόχρωση που θα φορέσεις πολύ από τώρα μέχρι και την άνοιξη.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 20/01!

Keywords
Τυχαία Θέματα