Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/1

Όσο οι θερμοκρασίες θα κατεβαίνουν, τόσο τα ζεστά ρούχα θα κάνουν δυναμική την εμφάνισή τους. Με αυτά ακριβώς θα ασχοληθούμε σήμερα, προτείνοντάς σας να ακολουθήσετε ένα ιδιαίτερο, τέλειο και άνετο trend.

Αναφερόμαστε στα πλεκτά ζακετάκια που συνδυάζονται με τοπ στην ίδια ακριβώς απόχρωση και μπορείτε να τα φορέσετε με παντελόνια και φούστες, από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα πλεκτό σετ, ζακετάκι με τοπ σε μπεζ χρώμα και ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι με διακοσμητικά στρας στην τσέπη, στην ίδια απόχρωση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γκρι, σουέντ μποτίνια, επίσης BSB

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση, όγκο στην κορυφή και ένα πιάσιμο.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 11-15/1!

Keywords
Τυχαία Θέματα