Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/4

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το φούξια αποτελεί ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και σας συμβουλεύουμε, αν δεν έχετε ακόμα κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας να επενδύσετε σε κάποιο από αυτά, καθώς θα το φοράτε φανατικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε μόνο ένα, τότε μην έχετε δεύτερες σκέψεις και αποκτήστε ένα jumpsuit, μια ολόσωμη φόρμα δηλαδή που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.

Η Φαίη μας εμφανίστηκε σήμερα στο Πρω1νό με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree

Fashion, κοντομάνικη, σεμιζιέ, ολόσωμη φούξια φόρμα, σε μήκος 3/4 με δέσιμο στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα ασημένια booties πέδιλα Mark Milan και My FF Rhodium Plated ασημένια μικρά σκουλαρίκια κρίκοι από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο, τα τονισμένα μάτια με την παλέτα Mariah Carey από την MAC και στα χείλη δυο κραγιόν από την YSL, το Rouge Pour Couture The Mats No 221 και το Rouge Pour Couture No 12 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Olivia Palermo, παγκόσμιο fashion icon και αγαπημένη όλων των γυναικών, να φοράει μερικά από τα ωραιότερα jumpsuits ever, τόσο σε επίσημες, όσο και σε καθημερινές εμφανίσεις της και πάρτε ιδέες για τα επόμενά σας looks.

Μονόχρωμα, ριγέ, floral, με γόβες, πέδιλα και αθλητικά. Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/4

Keywords
Τυχαία Θέματα