Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το wrap dress, το υπέροχο ρούχο που… πήρε σάρκα και οστά πολλές δεκαετίες πριν από την αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, Diane Von Furstenberg. Σκοπός της ήταν η δημιουργία ενός φορέματος που θα είναι κομψό και θα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Και φυσικά τα κατάφερε, αφού βάζουμε στοίχημα πως δεν υπάρχει καμία από εσάς που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον ένα.

Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το

τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα wrap dress από την εταιρεία μόδας BSB σε πορτοκαλί χρώμα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με διάφορα μενταγιόν στο λαιμό, Bijou Bijou και ένα ζευγάρι μεταλλικά δερμάτινα ψηλοτάκουνα mules, σε bronze απόχρωση, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης το χαμηλό pony tail στα μαλλιά της, το οποίο διακόσμησε με μεταξωτό μαντήλι, Longchamp.

Ναι, σας έχουμε πει πολλές φορές πως τα αξεσουάρ μαλλιών συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση και αυτό το Καλοκαίρι και αν ακόμα δεν τα έχετε υιοθετήσει, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με wrap dresses σε διάφορα χρώματα, prints και μήκη και πως τα έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 8 Μάι, 2020 στις 12:22 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα