Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/5

Το wrap dress, γνωστό και ως κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας που όλες θα πρέπει να έχετε έστω ένα στην γκαρνταρόμπα σας, μαζί με το little black dress, το λευκό πουκάμισο και το τζιν παντελόνι.

Στην ουσία αποτελεί ένα ρούχο που αναδεικνύει διακριτικά την γυναικεία θηλυκότητα μέσα από μια απλή γεωμετρική γραμμή, δημιουργία της σχεδιάστριας Diana

von Furstenberg, η οποία έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως: ‘”Απευθύνεται στη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη και δεν περιμένει από έναν άνδρα να πληρώσει τους λογαριασμούς της”.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα με 60’s αναφορές από τη Desiree Fashion. Κοντομάνικο, πράσινο ριγέ μίνι φόρεμα με κρουζέ μπούστο και βολάν στη φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και ένα ασημένιο σταυρουδάκι στο λαιμό από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε κοραλί αποχρώσεις, το αγαπημένο μακιγιάζ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστές το ρουζ Telling Glow της MAC που χρησιμοποιήθηκε επίσης και για σκιά και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 36 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Δείτε πως έχουν φορέσει το wrap dress μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities, άλλες μονόχρωμο και άλλες με ιδιαίτερα prints στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Angelina Jolie

Olivia Palermo

Kim Kardashian

Beyonce

Blake Lively

Fergie

Selena Gomez

Kate Middleton

Chiara Ferragni

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/5

Keywords
Τυχαία Θέματα