Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/3

Το floral είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο κλασικά, αγαπημένα, ωραιότερα και… ανεβαστικά prints που μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε και να σας φτιάξει αυτόματα τη διάθεση, ακριβώς όπως θα συνέβαινε αν σας πρόσφερε κάποιος ένα μπουκέτο λουλούδια. Ναι, τα φλοράλ μοτίβα αποτελούν μια φανταστική ιδέα για να ξεκινήσει ευχάριστα η ημέρα σας, όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την καινούργια

συλλογή της εταιρείας Zini που αποτελείται από μια κρουζέ μεταξωτή μπλούζα με flower prints σε εκρού, καφέ και μαύρο και ένα μαύρο ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι 3/4 σε στενή γραμμή.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas με μεγάλο δέσιμο πάνω από τον αστράγαλο και σκουλαρίκια γκρι μεταλλικές πέρλες από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιά, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 05 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα αυστηρό sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/2

Keywords
Τυχαία Θέματα