Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/11

Τα λευκά φορέματα, σε όλα τα μήκη, είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Ναι, μην τα φοβάστε, αφού ταιριάζουν απόλυτα όχι μόνο τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες, αλλά και στον μουντό και γκρίζο καιρό, κάνοντας το look σας να φαίνεται ακόμα πιο σικ και πολυτελές.

Ένα λευκό φόρεμα φόρεσε σήμερα και η Φαίη μας στο Πρω1νό από την εταιρεία Access, μίνι, με sixtees αναφορές, τρουακάρ μανίκια και ελαφρώς ζιβάγκο. Το σύνολο της, που έφερε όπως πάντα

την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με booties στο χρώμα του χαλκού, από την Mark Milan και εντυπωσιακό βραχιόλι από επιχρυσωμένο ατσάλι και δέρμα με ένα τέλειο διακοσμητικό αστεράκι από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα καφέ smokey μάτια με τις χρυσές λάμψεις πάνω στο καπάκι, οι έντονες γυαλάδες στα μήλα και τα χείλη στο χρώμα του λευκόσαρκου ροδάκινου -έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL, εκτός από το κραγιόν που ήταν από τη συλλογή της Bobbi Brown.

Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά, χρησιμοποιώντας το Resistance serum therapiste της Kerastase.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/11

Keywords
Τυχαία Θέματα