Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/6

Σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο ωραίο τρόπο για να φορέσετε αυτό το καλοκαίρι το crop top σας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας από το σημερινό Πρω1νό, η οποία το συνδύασε με μια ψηλόμεση ζιπ κιλότ. Ναι, το μπλουζάκι -σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού είναι βολικό και απόλυτα θηλυκό, αφού αφήνει ακάλυπτη τη μέση σας και μπορεί να συνδυαστεί εκτός από παντελόνια και με σορτς, φούστες

και σαλοπέτες.

Αναλυτικά η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, μια ημέρα πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας με ένα σούπερ καλοκαιρινό σύνολο από την εταιρεία Zini, που αποτελείται από ένα λευκό crop top, broderie, off shoulder, με βολάν, μαζί με μια ψηλόμεση ζιπ κυλότ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με lace up μπεζ πέδιλα Maria Kotsona Shoes και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τη σκιά Glitter Shower No 02 της εταιρείας Kiko Milano και στα χείλη το κραγιόν Beautilicious Art. 5214 της Kryolan και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony με κυματιστές άκρες.

Η Kylie Jenner λατρεύει να φοράει crop top, τόσο στις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και στις επίσημες. Δείτε τα καλύτερα που έχει φορέσει ever στις δέκα φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/6

Keywords
Τυχαία Θέματα