Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/5

Το πιο βολικό ρούχο που δεν έχει να κάνει με trends και πάντα θα είναι στη μόδα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το τζιν παντελόνι. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και να σας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις εποχές και τις ώρες, από το πρωί, έως το βράδυ, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο hot τρόπο για να το φορέσετε τώρα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την πρώτη ημέρα

της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια ροζ nude πλεκτή μπολούζα, με τρουακάρ μανίκια και τετράγωνο ντεκολτέ και ένα skinny ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ snake print γόβες και ανοιχτή φτέρνα Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες, τις σκιές από τον παλέτα Couture Palette No 7 της YSL, το ρουζ Bred for Beauty της MAC, στα χείλη το κραγιόν Saint Germen από την MAC και στο περίγραμμα το μολύβι No 18 Iris από την Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε πως έχει φορέσει κατά καιρούς το τζιν παντελόνι η αγαπημένη μας Bella Hadid και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7-11/05

Keywords
Τυχαία Θέματα