Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/4

Ξέρουμε πόσο πολύ σας αρέσει το playsuit, η κοντή δηλαδή ολόσωμη φόρμα που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα και τις καμπύλες σας. Ένα κομμάτι βολικό, άνετο, που ταιριάζει σε όλες σας και φοριέται σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο απλές και καθημερινές, μέχρι τις πιο επίσημες.

Η Φαίη μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό, για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα γκρι playsuit σε στυλ

tuxedo από το label Frnch της εταιρείας 2803 Fashion Loft.

Grey zone! Δες ολες τις λεπτομερειες για το #ootd της Φαιης μας στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr @roulamoniaki #faysbookgr #fayslook

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr) on Apr 11, 2017 at 5:20am PDT

Το look της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με μαύρα booties Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστικά στοιχεία τα light γκρι metallic smokey μάτια με σκιές από τη σειρά kabuki της MAC και lip gloss από τη συνεργασία του James Kaliardos με special edition καλλυντικά για την ίδια εταιρεία. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/4

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα