Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/4

Κορίτσια, σας έχουμε τέλεια νέα. Το πουά, ένα από τα πιο κλασικά, άκρως θηλυκά και διαχρονικά μοτίβα, αποτελεί HUGE trend της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Θα το δείτε παντού, από παντελόνια και φούστες, φορέματα και μπλούζες, μέχρι τσάντες και παπούτσια. Και ήρθε όπως καταλαβαίνετε η ώρα να του δώσετε και εσείς πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σας, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις επίσημες.

Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1,

μετά τις διακοπές του Πάσχα με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μαύρο με μικρά λευκά πουά, μίνι, κοντομάνικο, κρουαζέ, με βολάν στο τελείωμά του.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα καστόρινα πέδιλα με λοξό δέσιμο Tsakiras Mallas και My FF Rhodium Plated ρυθμιζόμενα βραχιόλια σε μαύρο και ασημί από τη Folli Follie.

H Φαίη μας όπως γνωρίζετε ταξίδεψε το Πάσχα στους συγγενείς της στο Ντουμπάι και επέστρεψε μαυρισμένη και η Γωγώ Νικηφοράκη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, αποφάσισε να τονίσει την επιδερμίδα της με αγαπημένες μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις. Αναλυτικά έκανε γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, χρησιμοποίησε δυο ρουζ, το Coral Cove No 05 της Milani και το Baked Highlighter 103 Pink Goddess της J.Cat, τόσο σαν σκιά όσο και στα ζυγωματικά και στα χείλη το περίγραμμα Νο 03 της Radiant και σαν κραγιόν το Νο 06 της ίδιας εταιρείας και από πάνω το Gloss Volupte No 20 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε τέλεια κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Ας δούμε τώρα πως έχουν φορέσει τα μαύρα φορέματά τους με τα λευκά πουά μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities για να πάρετε ιδέες για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Kate Middleton

Eva Longoria

Sarah Jessica Parker

Eva Mendes

Taylor Swift

Miley Cyrus

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2-4/04

Keywords
Τυχαία Θέματα